|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, okulu, oymapınar, solhan |
Oymapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Oymapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları - Oymapınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oymapınar İlköğretim Okulu Resimleri - Oymapınar İlköğretim Okulu Hakkında Oymapınar İlköğretim Okulu Bingöl Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oymapınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oymapınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oymapınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Oymapınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / SOLHAN Adı: OYMAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Oymapinar Köyü Solhan/Bingöl Telefon Numarası: 5555928404 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|