|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bozdoğan, ilköğretim, kılavuzlar, okulu |
![]() |
Kılavuzlar İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılavuzlar İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kılavuzlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kılavuzlar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kılavuzlar Köyü’nde eğitim ve öğretime ilk olarak 1948 yılında köyün üst tarafında bulunan eski okul binasında başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca 17 tane de zeytin ağacı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Soran sorgulayan, Arayan araştıran, Yeni çözümler üreten, Kısacası öğrenmeyi öğrenen Başarılı öğrenciler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz Biz, Kılavuzlar İlköğretim Okulu olarak, bütün öğrencilerimizin zamanın gerektirdiği, öğrenmeleri sağlayarak, onlara kendine güvenen, sorumluluk sahibi, demoratik bir ortamda, tartışma, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bireyler olarak yetiştirerek bir üst öğrenime hazırlamak için varız ![]() Kılavuzlar İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: KILAVUZLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kilavuzlar Köyü Bozdoğan Telefon Numarası: 2564231102 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 420562@meb ![]() ![]() Web Adresi: Aydın Bozdoğan Kılavuzlar İlk Öğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|