|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ermiş, havran, ilköğretim, okulu, soylu |
![]() |
Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Hakkında M İ S Y O N U M U Z Biz, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu olarak; Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını zenginlik olarak kabul edip, bu farklılıklara saygı duyarak ve bu farklılıkları gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ![]() Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak ![]() Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek ![]() Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak ![]() Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek ![]() Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi Gelişen Dünyaya hazırlamak ![]() Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak ![]() İçin ÇABA SARFETMEKTEYİZ ![]() Yetenekli, enerjik, coşkulu, genç ve üretken bir dimağla yola çıktık ![]() V İ Z Y O N U M U Z Biz, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu olarak ne olmak istiyoruz: Okulumuzda Eğitim ve öğretim temel ihtiyaç olarak kabul edilmelidir ![]() Her bir velimiz, okulumuzda bütün öğrencilere ayırım yapmadan eğitim-öğretim için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir ![]() ![]() Okulumuz bireylerinden her biri karşılıklı dayanışma ve yardımlaşmanın önemine inanmalıdır ![]() Okulumuzun her bir bireyi her geçen gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çaba sarfetmelidir ![]() Okul ortamında ve hayatının her aşamasında her bireyimiz “Kendisine yapılmasını istemediği bir davranışı başkasına yapmama” ilkesine dikkatle uymalıdır ![]() Empati, karşılaşılan her olayda muhakkak yapılmalıdır ![]() ![]() Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle başka yeni bilgiler üreten bireyler olmalıdırlar ![]() Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için vazgeçilmez ilke olmalıdır ![]() Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: ERMİŞ SOYLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EBUBEKİR MAH ![]() Telefon Numarası: 2664324009 Faks Numarası: 2664324009 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|