|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, halit, ilköğretim, merkez, okulu, uşak, uşaklıgil, ziya |
![]() |
Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakHalit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Hakkında - Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Tanıtım - Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Resimleri - Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Uşak Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 2233966 Okulun Faksı: 276 2231531 Okulun Adresi: ÜNALAN MAHALLESİ CİMCİM CAD ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|