|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| antalya, ilköğretim, konyaaltı, merkez, okulu |
Konyaaltı İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Konyaaltı İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Konyaaltı İlköğretim Okulu Hakkında - Konyaaltı İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Konyaaltı İlköğretim Okulu Bilgileri Konyaaltı İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konyaaltı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konyaaltı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konyaaltı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Konyaaltı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: KONYAALTI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MOLLA YUSUF MAH 1420 SOK![]() Telefon Numarası: 2422262253 Faks Numarası: 2422262253 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Antalya Konyaalti Ilkogretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|