|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, okulu, solhan, yeniyerleşim, yiğitharmanı |
![]() |
Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları - Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Hakkında YİĞİTHARMAN YENİ YERLEŞİM İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz, Doğu’nun şirin ili Bingöl’ün en faal ilçesi diyebileceğimiz, 15 ![]() ![]() Kış aylarında kar ve yağmura sonuna kadar doyan,baharda rengarenk çiçekler ve böceklerle şenlenen okulumuz Solhan’a 10 Bingöl’e 43 Km dir ![]() Okulumuz öğretmenleri Solhan’dan servisle gidiş-geliş yapmaktadır ![]() 2 Sınıf ,1 Okulöncesi öğretmeni olmak üzere 3 öğretmeni anasınıfı dahil toplam 45 öğrencisi bulunmaktadır ![]() Okulumuzda ,1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 1 müdür odası , 2 sınıfı , 1 anasınıfı ve kütüphane+projeksiyon sınıfı,erkek ve kız öğrenciler için ayrı ayrı tuvaletleri,odunluğu bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda internet bağlantısı vardır ![]() Yiğitharmanı Yeniyerleşim İlköğretim Okulu Bingöl Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / SOLHAN Adı: YİĞİTHARMANI YENİYERLEŞİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yigitharmani Köyü Solhan/Bingöl Telefon Numarası: 4267241013 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:BİNGÖL - SOLHAN - Yiğitharmanı Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|