|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akar, aydın, bilgileri, ilköğretim, kuşadası, metin, nermin, okulu |
![]() |
Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Resimleri - Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Hakkında Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Tarihçe Okulumuzu İlçemizde yaşamını ve iş hayatını sürdüren Niğde ile Bor ilçesine kayıtlı Nermin Metin Akar Çiftinin girişimleri ile Devlet Vatandaş işbirliği Protokolüne göre 1999 yılında temeli atılmış olup, 2001-2002 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: NERMİN METİN AKAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çevreyolu Üzeri Turgut Özal Bul ![]() Telefon Numarası: 2566182067 Faks Numarası: 2566182165 E-mail Adresi :nmetinakar@gmail ![]() Web Adresi: Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Kuşadası Aydın Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|