|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fehmibey, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirŞehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Semtimiz beş bin yıl önce ilimizin kuruluş merkezi olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurdumuzda kırsal alanlardan büyük kentlere insan göçü başlayınca, tepeler gecekondularla doldu ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1971 yılında yapımı başlamış ve 1972 yılında Eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323454608 Okulun Faksı: 2323718223 Okulun Adresi: 1615/5 Sokak No:21 Alpaslan Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|