Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bandırma, bilgileri, borsası, ilköğretim, okulu, ticaret

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bandırma Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN TARİHÇESİ

Okulumuz Levent Mahallesinin 1985 yılında Bandırmanın kuzey doğusunda şehir merkezine 2 kilometre uzaklıkta kurulmasından sonra 14 Eylül 1995 Tarihinde Kooperatifin şantiye binasında 5 derslikli 117 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır

Yeni okul yapımı için yapılan teşebbüsler sonucu 17 Eylül 1997 Tarihinde Bandırma Ticaret Borsasının maddi desteği ile okulumuzun inşaatı tamamlanmış yapılan protokol ile Levent İlköğretim okulunun adı Ticaret Borsası İlköğretim Okulu olarak 16/06/1998 Tarihinde Valilik oluru ile değiştirilmiştir

Yeni Okulumuz 1999-2000 eğitim-öğretim yılında Şubat ayında 18 derslikli 3 katlı yeni binada hizmete açılmıştırOkulumuz 4187 m2 lik alana kurulmuş olup binanın oturduğu alan 1330 m2 dir

II BÖLÜM : PERSONEL DURUMU
2010-2011 Eğitim Öğretim döneminde personel durumumuz şöyledir
Müdür 1
Müdür Yardımcısı V 1
Formatör Öğretmen 1
Anasınıfı Öğretmeni 1
Sınıf Öğretmeni 9
Türkçe Öğretmeni 1
Rehberlik Öğretmeni 1
Sosyal Bilgiler Öğretmeni 1
Fen Bilgisi 1
Görsel sanatlar 1
Sınıf Öğretmeni 1 (Görevlendirme)
Matematik Öğretmeni 1
III BÖLÜM :ÖĞRENCİ DURUMU

2009-2010 Öğretim yılında OKS sınavına giren 45 öğrencimizin
0 tanesi (% 0 ) Fen Lisesini
2 tanesi (% 4'ü) Anadolu Öğretmen Lisesini
20 tanesi (% 45' i) Anadolu Liselerini
15 tanesi (% 34'u) Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır

IV BÖLÜM MEVCUT DERS ARAÇ VE GEREÇLERİ
1-Fen ve Teknoloji Dersliğinde:
1 Takım 2 Kademe Fen Bilgisi Araç ve Gerec
1 Tepegöz
Fen Bilgisi ile ilgili Tepegöz Slaytları ve ders CDleri
1 Adet 70 Ekran TV
2-Matematik Dersliğinde:

1 takım Matematik ders araç ve gereçleri
3-Sosyal Bilgiler-Din Kültürü Dersliğinde:
1 takım Sosyal Bilgileri ders araç ve gereçl
Tepegöz Slaytları ve ders CD' leri
4-Türkçe Dersliğinde
1 Adet 70 Ekran TV
5-İngilizce Dersliğinde:
1 adet 70 Ekran TV
1 Adet ders CD'leri
6-Bilgi ve Teknoloji Dersliğinde:
15+1 adet Bilgisayar (Yapım aşamasında)
7-Beden Eğitimi Dersliğinde:
Çeşitli spor araç ve gereçleri
Çok amaçlı salonda:
2 adet masa tenisi masası
Tiyatro sahnesi
Bahçede:
Futbol Sahası, Basketbol Sahası,Voleybol Sahası
Sınıflarda:
Sınıf Kitaplıkları
BTS Sınıfı:
15 adet öğrenci bilgisayarı
1 adet öğretmen bilgisayarı
Diğer:
İdare odalarda 2, Öğretmenler Odasında 2, Rehberlik odasında 1'er Adet Bilgisayar mevcut olup, bunlar ağ ile birbirlerine bağlıdır ADSL Internet erişimi mevcuttur BİLSA Okul ve Bordro Programı kullanılmaktadır

V BÖLÜM İSTEK VE İHTİYAÇLAR

Okulumuz kantini yetersiz olduğundan bahçede bir adet kantin kurulmasına ihtiyaç vardır
Ayrıca çok amaçlı salonda toplantı için sandalye veya koltuk ihtiyacı vardırBir adet depo ihtiyacı vardır
Okulumuz çevresinin tel örgü ile çevrilmesi, bodrum katı pencerelerinin koruma altına alınması;okul bahçesinin aydınlatılarak kamera sisteminin kurulması gerekmektedir
Derslik sistemine geçildiğinden her bir branş için gerekli ders dökümanı teknolojik araç ve gereç ihtiyacı vardır

Personel olarak (Norm Kadro Tespit Çizelgesine göre)
1 Fen Bilgisi öğretmenine,
1 İngilizce dersi öğretmenine
1 sınıf öğretmenine,
1 bilgisayar öğretmenine,
1 matematik öğretmenine ihtiyaç vardır

Ayrıca bir adet Hizmetli ihtiyacımız bulunmaktadır

Demirbaş olarak;
3 adet tepegöz
2 adet slayt makinası
Her sınıfa 1 adet projeksiyon cihazına ihtiyaç duyulmaktadır

Diğer günlük ihtiyaçlarımız Okul Aile Birliği kanalı ile karşılanmaktadır

MİSYONUMUZ

BİZ TİCARET BORSASI İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK;
1 Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,
2 Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen
bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,
3 Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,
4 Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek
5 Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini
geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,
6 Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak ,
7 Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21yüzyıla hazırlamak,
İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ticaret Borsası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TİCARET BORSASI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TİCARET BORSASI İLKOĞOKULU LEVMAHLEVCAD NO:19

Telefon Numarası: 2667310397

Faks Numarası: 2667311173

E-mail Adresi: 761200@mebk12tr

Web Adresi:BALIKESİR - BANDIRMA - Ticaret Borsası İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com