![]() |
Örencik İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örencik İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Örencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Örencik İlköğretim Okulu Resimleri ![]() OKULUMUZ Örencik köyünde ilk okul 1943 yılında tek odalı eski köy konağında açılmış ve eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla burası da dar gelmiş ve şimdiki okulumuzun yerine 5 oda bir müdür odası olmak üzere köy halkının katkılarıyla 1947 yılında bir okul yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Örencik İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, okula gelen öğrencileri kendilerini gerçekleştirecek uygun ortam sağlama yoluyla özgüven, sorumluluk, yorumla ve çözümleme gücüne sahip bireyler yetiştiren bir kurum olmak ![]() Misyonumuz Eğitim-öğretim kendisiyle sınırlı kalmayan, çevresini de etkileyen, çağdaş dünya koşullarına ayak uydurabilmiş nesiller yetiştiren; en önemlisi bunu lafta bırakmayıp bu doğrultuda var gücüyle çalışan, insan kavramını hep ön planda tutan, insana insan olduğu için değer veren bir bilim ve kültür kaynağı olmaktır ![]() Örencik İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: ÖRENCİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Örencik Köyü Bozdoğan Telefon Numarası: 2564371277 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 420238@meb ![]() ![]() Web Adresi: Aydın Bozdoğan Örencik İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|