|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eylül, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı |
![]() |
Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaYedi Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Yedi Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Yedi Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Yedi Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yedi Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 17 Nisan 1983'te bir pazar günü Dönemin Milli Eğitim Bakanı Sayın Hasan SAĞLAM Bey ve yanındaki protokol üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet DUMAN, Okulumuzun ilk müdürü İsmail DUMAN ve geniş bir halk kitlesinin katılımıyla açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bahçesine 1995-96 Eğitim ve Öğretim yılında 18 derslikli yeni bir bina yapılınca okulumuz yeni binasına taşınmış ve İlk binamıza geçici olarak Saruhanlı Anadolu Lisesi taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halen Okulumuzda yemek salonu, Bilgisayar laboratuarı, Fen Laboratuarı Teknoloji Tasarım Laboratuarı ve Sinema salonu bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://yedieylulilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yedi Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|