Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, eylül, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Yedi Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Yedi Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Yedi Eylül İlköğretim Okulu İletişim

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 17 Nisan 1983'te bir pazar günü Dönemin Milli Eğitim Bakanı Sayın Hasan SAĞLAM Bey ve yanındaki protokol üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet DUMAN, Okulumuzun ilk müdürü İsmail DUMAN ve geniş bir halk kitlesinin katılımıyla açılmıştır İlk müdürümüz 2 3 ay görev yapmış İkinci olarak Süleyman BAYKAN bey 1983'ten 1996'ya kadar görev yapmıştır 1996 Ağustosundan 1999'a kadar üçüncü müdürümüz Vedat TALAN Bey görevde bulunmuştur1999 Ağustosundan 2000 yılı Mayıs ayına kadar Müdürlük görevine Şükran AÇIKGÖZ Hanım vekâlet etmiş ve 1 Mayıs 2000'den 2003 Şubatına kadar olan sürede okul müdürlüğünü Mehmet Ali BİLİM Bey yapmış Şubat 2003'ten Mart 2004'e kadar bir yıllığına okulumuza müdürlüğüne Hatice ÖZDER Hanım vekâlet etmiştir Sayın Fazlı YAĞMUR'un vekâletinden sonraki Müdürümüz Sayın Mehmet IŞIK'tır

Okulumuz bahçesine 1995-96 Eğitim ve Öğretim yılında 18 derslikli yeni bir bina yapılınca okulumuz yeni binasına taşınmış ve İlk binamıza geçici olarak Saruhanlı Anadolu Lisesi taşınmıştır İki okul aynı bahçede 2000-2001 Eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar eğitim ve öğretime devam etmiş,2001 Yılı Ağustos ayında Anadolu Lisesi şimdiki yerine taşınmış ve 2001-2002 Eğitim ve öğretim yılından itibaren 2 binamızda birden 27 şube ile Eğitim ve öğretime devam etmektedir Taşıma Merkezi olan okulumuza Taşdibi, Kepenekli ve Çakmaklı köylerinden öğrencilerimiz 6 , 7 ve 8 sınıfta eğitimlerine devam ediyorlar Taşımalı gelen öğrencilerimize her gün okulumuz yemek salonunda öğle yemeği verilmektedir

Halen Okulumuzda yemek salonu, Bilgisayar laboratuarı, Fen Laboratuarı Teknoloji Tasarım Laboratuarı ve Sinema salonu bulunmaktadır Okulumuzda Yeni müdürümüz Sayın Mehmet IŞIK döneminde köklü değişiklikler olmuş ,okulumuzun dış duvarları boyatılmış , bahçe duvarları üzeri demir korumaya alınmış, olmayan giriş kapısı yapılıp ikinci öğrenci çıkış kapısı yaptırılmış, arka alana tarım alanı yapılmış bu alan duvarla sınırlandırılıp kapısı yaptırılmış Ayrıca 2006-2007 Eğitim Öğretim yılı başında 70 m2 alana sahip kız ve erkek tuvalet inşaatına başlanmış olup tamamlanmış durumdadırOkulumuzda güvenlikte ihmal edilmemiştirBu kapsamda okulun çeşitli yerlerine gece ve gündüz görüşlü kameralar yerleştirilmiştirDaha iyi yarınlar için çalışmalarımız devam etmektedir

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://yedieylulilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yedi Eylül İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com