Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bigadiç, bilgileri, bıgadıc, cumhuriyet, ilköğretim, okulu

Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,Türkçe’yi en iyi şekilde kullanan,öğrencilerimizin yeteneklerini en iyi şekilde sergileyebildikleri,öğrenci ve personelinin çağın teknolojisinden faydalanabildikleri ,her sınıfta bir bilgisayar ve tepegözün hazır bulundurularak tüm öğrencilerimizin yaralanabildiği,doğayı seven ve koruyan,Sorgulama yapabilen,bilgiye kendisi ulaşabilen,öğretmenin rehber olduğu bir sistemle çalışan,Okul-Aile işbirliğini en iyi sağlayan,ekonomik sorunlarını çözmüş,velilerini sadece gelir kapısı olarak gören değil ,ilgili her türlü etkinliğe katılabilen,demokratik eğitim yolu ile demokrasiyi evde okulda ve çevresinde yaşayan ve yaşatabilen ,Proje üretirken okulumuzun adını yurt içinde ve yurt dışında duyurabilmeyi hedefleyen,her öğrencimizin ileride bir meslek sahibi olabildiği ve birikimlerini okulumuzun ve çevremizin gelişimine geri dönüşüm yapabildiği ,Ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarları üzerinde tutan ,vatandaşlık bilinci oluşmuş bir gençlik yetiştirmek VİZYONUMUZDUR

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,vatanını ve milletini seven,insan haklarına saygılı, hoşgörülü ,kendisine güven duyan,teknolojik bilgilerle donatılmayı hedefleyen,bilgiye kendisi ulaşabilen,öğrencilerini hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlayan,sosyal faaliyetlere eğitime verdiği önemle ilçemizde en önde olmayı hedefleyen,çevre-okul-aile işbirliği ile çalışmayı ilke edinen bir kurumuz

Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BIGADIC CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Servi Mah Atatürk Caddesi No:217 Bigadiç Balıkesir

Telefon Numarası: 2666141612

Faks Numarası: 2666141612

E-mail Adresi: 653052@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Bıgadıc Cumhuriyet İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com