Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birol, ilköğretim, karatay, konya, okulu, polat

Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay Konya

Birol Polat İlköğretim Okulu Hakkında - Birol Polat İlköğretim Okulu Tanıtım - Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri - Birol Polat İlköğretim Okulu İletişim

Birol Polat İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Birol Polat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Birol Polat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Birol Polat İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1993 Yılında eğitim ve öğretime başlamış olup,1995 yılında 2katı ve kaloriferi yapılmış olup 2007 yılındada ek bina yapılmıştır 22 derslikli olup,1 toplantı salonu 1 fen laboratuarı,1 bilişim teknolojileri laboratuarı mevcuttur

Birol Polat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BİROL POLAT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hamzaoğlu Mah Karadağ Sok Karatay/Konya
Telefon Numarası: 3323555476
Faks Numarası: 3323555476
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com