|
|
Konu Araçları |
birol, ilköğretim, karatay, konya, okulu, polat |
Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay KonyaBirol Polat İlköğretim Okulu Hakkında - Birol Polat İlköğretim Okulu Tanıtım - Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri - Birol Polat İlköğretim Okulu İletişim Birol Polat İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Birol Polat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Birol Polat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Birol Polat İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1993 Yılında eğitim ve öğretime başlamış olup,1995 yılında 2katı ve kaloriferi yapılmış olup 2007 yılındada ek bina yapılmıştır 22 derslikli olup,1 toplantı salonu 1 fen laboratuarı,1 bilişim teknolojileri laboratuarı mevcuttur Birol Polat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: BİROL POLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hamzaoğlu Mah Karadağ Sok Karatay/Konya Telefon Numarası: 3323555476 Faks Numarası: 3323555476 E-mail Adresi: Web Adresi: - Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|