Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, fazlıca, havran, ibrahim, ilköğretim, okulu, yıldırım

H. İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

H. İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Resimleri - H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Hakkında

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizi, Atatürk İnkılap ve ilkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, araştırmacı yurttaşlar olarak yetiştirmek

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizin , beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı kişilik ve teşebbüsse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetişmeleri için çalışmak;

İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarına katkı sağlamak

Öğrencilerimizin eğitim–öğretimlerine katkı sağlamak üzere, etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederek, öğrencilere beklenti veya beklentilerinin üzerinde eğitim ve öğretim imkanları sunmak ve bunu yaparken de okulumuzun; daha nitelikli ve eğitilmiş insanlar yetiştiren eğitim kurumları arasında yer almasını sağlamak

H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: H İBRAHİM YILDIRIM FAZLICA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Fazlica Köyü Havran Balikesir

Telefon Numarası: 2664481153

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 655398@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - H İbrahim Yıldırım Fazlıca İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com