|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağış, amasya, ilköğretim, okulu, taşova, özkan |
![]() |
Özkan Ağış İlköğretim Okulu Taşova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özkan Ağış İlköğretim Okulu Taşova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Özkan Ağış İlköğretim Okulu Tanıtımı - Özkan Ağış İlköğretim Okulu Hakkında - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Özkan Ağış İlköğretim Okulu Resimleri ÖZKAN AĞIŞ İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ 1998 Yılında temeli atılan ve 15 Eylül1999 yılında eğitim ve öğretime başlayan Özkan Ağış İlköğretim Okulu Özkan AĞIŞ tarafından yaptırılmış ve hizmete açılmıştır ![]() Taşova ilçesi Yeni Mahalle mevkiinde yaptırılan okul 1999-2000 Eğitim ve öğretim yılında ders başı yapmıştır ![]() ![]() Okulumuz iki katlı olup 10 derslik olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okul bahçemiz ihata duvarı ile çevrili olup uygun bölümleri ağaçlandırılmıştır ![]() 1999-2000 Eğitim –öğretim yılında ilk mezunlarını veren Özkan Ağış İlköğretim Okulu tüm hızıyla eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Özkan Ağış İlköğretim Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: ÖZKAN AĞIŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3583123072 Faks Numarası: 3583123072 E-mail Adresi: 813925@meb ![]() ![]() Web Adresi: Özkan Ağış İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|