|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, emirdağ, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ AfyonkarahisarAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960 yılında eğitim-öğretime yılında 8 derslik, 2 idare odası şekilde açılmış olup 2001 eğitim-öğretim yılında ek binayla 16 dersliğe çıkarılarak şu anki konumunu almıştır ![]() ![]() 1960 yılında kurulan Atatürk İlköğretim Okulu köklü bir okul olup şu anki İl Şube MüdürüYardımcısı Yusuf TUĞLU, okul müdürümüz Müslim Ünal, öğretmenlerimizden Bekir KÖKSAL, Mehmet Ali YAMAÇ eski öğrencilerimizdendir ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emirdağ Okulun Telefonu: (272) 441 2086 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ataturkioe ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ataturkioe@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|