|
|
Konu Araçları |
aydın, bozdoğan, ilköğretim, kızılçakır, okulu, yazıkent |
Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Resimleri - Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Hakkında Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: YAZIKENT KIZILÇAKIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazikent Kizilçakir Mah Bozdoğan Telefon Numarası: 2564224618 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Yazıkent Kızılçakır İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|