|
|
Konu Araçları |
bahçecik, bilgileri, damlar, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliBahçecik Damlar İlköğretim Okulu Hakkında -Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu İletişim Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bahçecik Damlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BAHÇECİK DAMLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçecik Damlar Kasabası izmit Telefon Numarası: 2623422312 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|