|
|
Konu Araçları |
bedrettin, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, uşak, uşaklı, ömer |
Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakÖmer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu İletişim Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2010-2011 Öğretim yılında okulumuzda 1631 öğrenci 51 şubede eğitim ve öğrenim görmektedir Anasınıflarımız 3 şube sabah,3 şube öğle olmak üzere 6 şubeden oluşmaktadır 120 öğrenci sadece anasınıflarımızda mevcuttur Birinci kademe sınıflarımız 23 şubede,ikinci kademe sınıflarımız 22 şubede bulunmaktadır Okulumuz şehir merkezine sıfır noktada Nuri Şeker Caddesinin üzerinde yol kenarında bulunmaktadır Şehiriçi servislerin tamamı okula en yakın mesafeden geçmektedir Sarayaltı, Elmalıdere ve Esentepe hattına giden bütün şehiriçi servisler sıfır noktada okulun önünden geçmektedir1972 yılında ortaokul olarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan kurumumuz, 1982 yılında ilköğretim okulu"na dönüşerek bu güne kadar ilin gözde okulları arasındaki yerini almıştır Okulumuz;Ömer Bedrettin Uşaklı gibi ilimizin yetiştirdiği şair,yazar,mülki idare makamlarında görev almış, Vali ve Kaymakamlıklar yapmış birisinin ismini taşıma onurunu yaşamaktadır Kurumumuz A ve B Blok olmak üzere iki bölümden oluşmaktadırİdari ve diğer birimlerde personel sorunu olmayan bir okuldur Genç, dinamik,tecrübeli ve ne yaptığını bilen insanların çalıştığı yerinde sayanların değil,yarını düşünerek hareket edenlerin görev yaptığı,ideali,ilkesi,vizyonu olan bir kurumdur Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 2233968 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi Okulun Web Adresi: http://wwwomerbedrettinusakiook12t r/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|