|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, uşak, özdemirler |
![]() |
Özdemirler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemirler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakÖzdemirler İlköğretim Okulu Hakkında - Özdemirler İlköğretim Okulu Tanıtım - Özdemirler İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemirler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Özdemirler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Özdemirler ilkokulu 1986-1987 Öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz iki binadan oluşmakta olup binalardan biri (Altı Derslik) hayırseverler Mustafa ÖZDEMİR ve Demir Ali ÖZDEMİR tarafından yaptırılmıştır ![]() Özdemirler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 2311073 Okulun Faksı: 276 2311074 Okulun Adresi: FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ HALİL KAYA GEDİK CADDESİ Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: UŞAK Merkez dolmuş duraklarından Vadi cad ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özdemirler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|