|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekirpaşa, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, vakıf |
![]() |
Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliBekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Hakkında - Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Resimleri - Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu İletişim Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulun binası Diyanet Vakfı ve İzmit İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılarak uzun yıllar İmam Hatip Lisesi olarak kullanılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BEKİRPAŞA VAKIF İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERENLER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623212210 Faks Numarası: 2623212210 E-mail Adresi: Web Adresi: - Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|