|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çifteler, eskişehir, ilköğretim, okulu, sakarya |
![]() |
Sakarya İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya İlköğretim Okulu Çifteler EskişehirSakarya İlköğretim Okulu Hakkında - Sakarya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri - Sakarya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Sakarya İlköğretim Okulu 1970 yılında eğitim - öğretime başlamıştır ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim-öğretim yılında toplam 610 öğrencimiz olup bunlardan 211 öğrencimiz 15 köyden taşımalı olarak okulumuza getirilmektedir ![]() Okulumuzda toplam 30 öğretmen, 2 tane hizmetli memur bulunmaktadır VİZYONUMUZ : Türkçe’yi yazan, okuyan ve güzel konuşabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, saygılı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ÇİFTELER Okulun Telefonu: 2225414077 Okulun Faksı: 2225414553 Okulun Adresi: Erbap Mh ![]() Okulun Web Adresi: http://ciftelersakaryaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 414627@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ÇETİN ÇELİK Okulun Öğretmen Sayısı: 28 Okulun Öğrenci Sayısı: 610 Okulun Derslik Sayısı: 22 Okulun Ulaşım Bilgileri: ÇİFTELER OTOBÜSLERİ ![]() ![]() Okulun Lojman Durumu: Yok Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|