|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşehir, bahçelievler, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Bahçelievler İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçelievler İlköğretim Okulu Konya AkşehirBahçelievler İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçelievler İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçelievler İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçelievler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bahçelievler İlköğretim Okulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçelievler İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, ilk defa 1967 yılında inşasına başlanılmış olup hızlı bir çalışma ile 1968 yılı Eylül ayında Mustafa GÖÇER in Kurucu Müdürlüğünde 13 öğretmen 300 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Okulumuzun çevresindeki evlerin ve çevresinin bahçelik oluşundan esinlenerek Bahçelievler İlkokulu adını almıştır ![]() Milli Eğitim Bakanlığının, 1968 tip projesi olup 712 metre kare üzerinde 8 derslikten oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 1999 yılında, Sekiz Yıllık Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında üç katlı İlköğretim Okulu yapılması bakanlık tarafından onaylanmış olup, 431 Milyar TL ihale karşılığında 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul binamız 1600 metre kare üzerine inşa edilmiş olup üç katlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında 660 öğrenci 42 öğretmen 2 idareci ve 2 hizmetli ile Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() 2002-2003 Eğitim Öğretim yılında da 758 Öğrenci 38 Öğretmen 2 İdareci 1 Memur ve 2 Hizmetli ile Eğitim Öğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2004-2005 Eğitim öğretim yılında 42 öğretmen 3 idareci, 1 memur, 2 hizmetli ile hizmete devam etmektedir ![]() 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında 46 öğretmen 3 idareci, 1 memur, 2 hizmetli ile hizmete devam etmektedir ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında 48 öğretmen, 3 idareci, 2 hizmetli ile hizmete devam etmektedir ![]() Bahçelievler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: BAHÇELİEVLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELIEVLER İÖO GAZİ MAHALLESİ GEDİKLİ SOKAK NO:21 Telefon Numarası: 3328131564 Faks Numarası: 3328128558 E-mail Adresi: Web Adresi: - Bahçelievler İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|