|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, derneği, genç, ilköğretimokulu, işadamları, seyhan |
![]() |
Adana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu Seyhan AdanaAdana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu Hakkında - Adana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu Tanıtım - Adana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu Resimleri - Adana Genç İşadamları Derneği İlköğretimokulu İletişim Bilgileri ![]() 2006-2007 eğitim öğretim yılında 1955 öğrencisi ve 71 öğretmen ile, modern ve teknik bakımdan en üst seviyede eğitim ömğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına göre, Milli Eğitimin temel ilke ve prensipleri doğrultusunda devletimize, milletimize faydalı, problemsiz bir şekilde toplumun içerisinde yaşayabilecek davranışları kazanabilmeye yönelik öğrencileri yetiştirmeyi prensip edinmiştir ![]() 2006-2007 eğitim öğretim yılında 1955 öğrencisi ve 71 öğretmen ile, modern ve teknik bakımdan en üst seviyede eğitim ömğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına göre, Milli Eğitimin temel ilke ve prensipleri doğrultusunda devletimize, milletimize faydalı, problemsiz bir şekilde toplumun içerisinde yaşayabilecek davranışları kazanabilmeye yönelik öğrencileri yetiştirmeyi prensip edinmiştir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ADANA GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: GÜZELYALI MAH ![]() Telefonlar +90 (322) 248 69 69 Faks 0322 248 39 91 Adres Güzelyalı M ![]() ![]() Web Adresimiz www ![]() ![]() ![]() Elektronik Posta agiad@agiadilkogretim ![]() ![]() Web Adresi:http://agiadilkogretim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|