|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
75yıl, çumra, içeriçumra, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
İçeriçumra 75.Yıl İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçeriçumra 75.Yıl İlköğretim Okulu Konya Çumraİçeriçumra 75 ![]() ![]() ![]() ![]() Çumra İçeriçuma 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçeriçumra 75 ![]() 1999 Yılında İl Özel İdaresi tarafından yapılmıştır 2003 yılının Ekim ayında 77 öğrenci ile eğitim öğretime açılmış olup şu an 140 öğrenci ile hizmet vermektedir ![]() mevcuttur ![]() ![]() 1 laboratuvar veli görüşme odası ve 18 WC dir, 1 arşiv ve kalorifer dairesi mevcuttur ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun kendi imkanları ile Fen Bil ![]() Ayrıca bilgisayar destekliı bir görsel eğitim odası dizayn edilmiştir ![]() bilgisayar sistemi ile çalışan bir kütüphane mevcuttur ![]() Küçük 3 adet depomuz mevcuttur ![]() İçeriçumra 75 ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: ÇUMRA İÇERİÇUMA 75 ![]() Adresi: İÇERİ ÇUMRA KASABASI Telefon Numarası: 3324581360 Faks Numarası: E-mail Adresi: 75yilio@gmail ![]() Web Adresi: - http://icericumra75yil ![]() ![]() ![]() İçeriçumra 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|