![]() |
Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya ÇumraDedemoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Dedemoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Dedemoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Dedemoğlu İlköğretim Okulu İletişim Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Dedemoğlu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun açılışı 1940'lı yıllara dayanmaktadır ![]() veren Dedemoğlu İlköğretim Okulu, ismini tarihte önemli bir şahıs olan ve türbesi köyümüz sınırları içerisinde bulunan Dede Molla adlı kişiden almıştır ![]() katlı binamız 1990 yılında hizmete girmiştir ![]() Okul binası içerisinde iki derslik ve bir müdür odası mevcuttur ![]() ![]() Okula ait çift daire lojman bulunmaktadır ![]() kullanılmaktadır ![]() uygulama bahçesi ve çiçek ekim alanları bulunmakta olup, etrafı ihata duvarı ile çevrilmiştir ![]() Bahçe içerisinde bir kız, bir erkek tuvaleti, bir de depo bulunmaktadır Okulumuzda üçüncü sınıfı bitiren öğrenciler 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyü İlköğretim Okuluna taşımalı olarak devam etmektedir ![]() Dedemoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: DEDEMOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dedemoğlu Köyü Çumra Telefon Numarası: 3324456813 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710155@meb ![]() ![]() Web Adresi: Dedemoğlu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|