Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çumra, dedemoğlu, ilköğretim, konya, okulu

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya Çumra

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya Çumra

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Dedemoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Dedemoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Dedemoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dedemoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dedemoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dedemoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dedemoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuzun açılışı 1940'lı yıllara dayanmaktadır Bu tarihten itibaren birleştirilmiş sınıf eğitimi
veren Dedemoğlu İlköğretim Okulu, ismini tarihte önemli bir şahıs olan ve türbesi köyümüz
sınırları içerisinde bulunan Dede Molla adlı kişiden almıştır Şu an kullanmakta olduğumuz tek
katlı binamız 1990 yılında hizmete girmiştir
Okul binası içerisinde iki derslik ve bir müdür odası mevcuttur Sınıflar soba ile ısıtılmaktadır
Okula ait çift daire lojman bulunmaktadır Bu lojmanlardan biri anasınıfı olarak
kullanılmaktadır Okul bahçesinde; 80 adeti bu yıl dikilmiş olmak üzere çok sayıda ağaç,
uygulama bahçesi ve çiçek ekim alanları bulunmakta olup, etrafı ihata duvarı ile çevrilmiştir
Bahçe içerisinde bir kız, bir erkek tuvaleti, bir de depo bulunmaktadır
Okulumuzda üçüncü sınıfı bitiren öğrenciler 4, 5, 6, 7, 8 Sınıflar olmak üzere Çumra Alemdar
Köyü İlköğretim Okuluna taşımalı olarak devam etmektedir

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DEDEMOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Dedemoğlu Köyü Çumra
Telefon Numarası: 3324456813
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 710155@mebk12tr
Web Adresi:

Dedemoğlu İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com