|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşehir, doğrugöz, ilköğretim, konya, makascı, okulu, turgut, şehit |
![]() |
Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim Okulu Konya AkşehirDoğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Hakkında - Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Tanıtım - Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Resimleri - Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu İletişim Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretimokulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Tarihi: Okuldaki belgelerden Cumhuriyetin ilk yıllarında kasabada okulun var olduğunu ve Arapça öğretimin yapıldığı anlaşılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğrugöz İlkokulu olan okulun adı, 15 Eylül 1997'de Merkez İlköğretim Okulu, daha sonra Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 23 Aralık 1997 tarih ve 23 sayılı kararı ile DOĞRUGÖZ ŞEHİT TURGUT MAKASCI İLKÖĞRETİM OKULU adını almıştır ![]() Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: DOĞRUGÖZ ŞEHİT TURGUT MAKASCI İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: CUMHURİYET MEYDANI NO:1 DOĞRUGÖZ KASABASI Telefon Numarası: 3328161010 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://dogrugozstm ![]() ![]() ![]() Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İlköğretim okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|