|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, akşemsettin, ilköğretim, okulu, seyhan |
![]() |
Akşemsettin İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşemsettin İlköğretim Okulu Seyhan AdanaAkşemsettin İlköğretim Okulu Hakkında - Akşemsettin İlköğretim Okulu Tanıtım - Akşemsettin İlköğretim Okulu Resimleri - Akşemsettin İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Akşemsettin İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() Betontaş İlkokulu 1989-1990 öğretim yılında yeni binasına taşındı İlçe Milli Eğitim Danışma Kurulu 13 ![]() ![]() ![]() Öğrenci mevcudu kısa sürede artarak;mezun olan öğrenci sayısının artması, çevreye göç alması ve okula yoğun talebin olması nedeniyle 1992-1993 eğitim öğretim yılında ilkokul, ilköğretim okuluna dönüştürüldü ![]() ![]() ![]() İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından çevre düzeni, okulun dış boyası, spor alanları ve asfaltlama çalışmaları için 2008 planına alınmıştır ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: AKŞEMSETTİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Belediye Evleri Mh 160 ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222392804 Faks Numarası: 3222392804 Web Adres:http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|