Güvercinlik İlköğretim Okulu Konya Çumra |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güvercinlik İlköğretim Okulu Konya ÇumraGüvercinlik İlköğretim Okulu Hakkında - Güvercinlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Güvercinlik İlköğretim Okulu Resimleri - Güvercinlik İlköğretim Okulu İletişim Guvercınlık İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Guvercınlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Guvercınlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Guvercınlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Guvercınlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Güvercinlik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okuumuz ilk olarak 1944 yılında Eğitim ve Öğretime 3 derslik yapılarak açılmıştır daha sonra üçderslik ve iki işlikten oluşan ek bina yapılmış ve eski bina lojman olarak kullanılmaya başlanmıştır 2001 yılında halen eğitim‐öğretime devam ettiğimiz binamız yapılmıştır Yeni binabünyesinde 9 derslik ,1 Müdür odası ,1Müdür yrd odası,1kütüphane,1bilgisayarlabratuvarı,1öğretmenler odası ve tuvaletler mevcuttur ![]() Güvercinlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: GUVERCINLIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güvercinlik Kasabasi Çumra Telefon Numarası: 3324545108 Faks Numarası: E-mail Adresi: guvercinlikiocumra@gmail comWeb Adresi: - Güvercinlik İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|