|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozkır, cumhuriyet, ilköğretim, konya, merkez, okulu |
![]() |
Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Bozkır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya BozkırMerkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1955 - 1956 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmış olup, bugüne kadar 1963'ü dışarıdan bitirme olmak üzere bir çok öğrenci mezun etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BOZKIR Adı: MERKEZ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3324261042 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - bozkircumhuriyet ![]() ![]() ![]() Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|