|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mihalgazi, okulu |
![]() |
Mihalgazi İlköğretim Okulu Mihalgazi Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mihalgazi İlköğretim Okulu Mihalgazi EskişehirMihalgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Mihalgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Mihalgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Mihalgazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mihalgazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Harf İnkılabından sonra köyde yeni haflerle öğretim, mahalle mekteplerinde başlamış, Köylünün emeği ile 1933 yılında yapılan yeni okulda öğretime devam edilirken ,1955 yılında yaşanılan sel felaketi sonucu okul binası yıkılmıştır ![]() ![]() ![]() Şu an hizmet vermekte olan bina ise 1980 yılında Mihalgazi Lisesi olarak hizmete girmiş, ancak1967 yılında yapılmış olan ilkokul ihtiyaca cevap veremeyince 1990-1991 eğitim ve öğretim yılında lise bünyesindeki ortaokul ile birleştirilmiş ve aynı çatı altında hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() 8 yıllık kesintisiz eğitim uygulalaması ile birlekte okul binası Mihalgazi İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir ![]() Mihalgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalgazi Okulun Telefonu: 2226212011 Okulun Faksı: 2226212011 Okulun Adresi: 9 Mayis Mah ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ersin KÖKTEN Okulun Öğretmen Sayısı: 18 Okulun Öğrenci Sayısı: 265 Okulun Derslik Sayısı: 11 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir Otogarından Mihalgazi minibüsleri belirli saat aralıklarıyla Eskişehir-Mihalgazi arasında yaklaşık 35 km'lik mesafede hizmet vermektedir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Mihalgazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|