|
|
Konu Araçları |
ali, durmuş, ilköğretim, karaman, okulu, uzun, şehit |
Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu KaramanŞehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Durmuş Ali Uzun İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: ŞEHİT DURMUŞ ALİ UZUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAHALLESİ 1557 SOKAK NO:2 Telefon Numarası: 3382177144 Web Adresi: http://sdauiomebk12tr/ biz - wwwmebgovtr |
|