|
|
Konu Araçları |
erez, ilköğretim, ismail, karaman, okulu, şehit |
Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu KaramanŞehit İsmail Erez İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu İletişim Şehit Ismail Erez İlköğretim Okulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Ismail Erez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Ismail Erez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Ismail Erez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Ismail Erez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: ŞEHİT ISMAİL EREZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kırbağ Mahallesi Yeni Sanayi Yolu Üzeri Karaman Telefon Numarası: 3382132168 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|