|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çatalhüyük, çumra, ilköğretim, konya, küçükkoy, okulu |
![]() |
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya ÇumraKüçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu İletişim Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1936 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() İlk Eğitim ve öğretime başlarken Küçükköy İlköğretim okulu adı ile başlamıştır ![]() çatalhüyük kazı merkezine 2 km uzaklıktadır ![]() ![]() çatalhöyük kazı merkezinden dolayı 2003 yılında Küçükköy Çatalhüyük İlköğretim okulu adını almıştır ![]() Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: KÜÇÜKKOY ÇATALHÜYÜK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küçükköy ilköğretim Okulu Çumra Telefon Numarası: 3324525239 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710035@meb ![]() ![]() ![]() Web Adresi: - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|