Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölge, eskişehir, gün, ilköğretim, mihalıçcık, okulu, sazak, yatılı

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mihalıççık Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mihalıççık Eskişehir

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Orta Anadolu’nun şirin bir kasabasında 1989 Yılının Eylül ayında minik öğrencilere kucağını açan,güzel umutlarla kurulmuş olan Gün Sazak İlkokulu;başlangıçta 5 sınıfta 130 öğrencinin öğrenim görmesi öngörülmüştüDaha sonraki yıllarda farklı ihtiyaçların ortaya çıkmasıyla 1998-1999 öğretim Yılında kat ilavesi yapılarak derslik sayısı 11 öğrenci sayısı da 293 olmuştur1999-2000 Yılında öğrenci sayısı 364’e ulaşmıştır Okulumuz öğrencileri ilçe merkezi-köylerden yatılı ve taşımalı gelen öğrencilerden oluşmakta buna bağlı olarak velilerimizin çoğu ilçemiz köylerinde ikamet etmekte ve dar gelirli ailelerden oluşmaktadır

VİZYONUMUZ
"Eğitim sadece ilerideki erişkinlik yaşamına bir hazırlık değildirEgitim hayatın bizzat hayatın önemli bir parçasıdırGün Sazak Pansiyonlu ilköğretim Okulu'nda 7-14 yaşlarını
geçirmek,burada bir öğretmen,bir veli ya da idareci olmak harika bir deneyim olacaktırHepimiz bizi hedefimize götürecek yolculuğun tadına varmalıyızOkul müdürü bir gemi kaptanıdırHer birimizde bu yolculuktan olabildiğine zevk almalıyızBu sunuşu yaparken amacımız açık denizlerde yolculuğa çıkan öğrenci ve diğer paydaşların her türlü gereksinimlerine karşı sorumluluk taşıdığımızı,onların katkılarından yararlanacağımızı gözler önüne sermektir Yönümüzü rüzgarın belirlemesine izin vermeden,paydaşlarımızın katkısıyla yelkenlerimizi şişirerek amaçlarımızın yönünde yelken açıyoruz
Okulumuz,yetişkinlerin tutumlarını ifade etmeleri tarzından öğrencilerin büyük ölçüde etkilendiklerinin bilincindedirBu nedenle de her ortam ve düzeyde kişiler arası diyalogun ve etkili iletişimin geliştirilmesinden yanadırinanıyoruz ki ki iyi bir okul;bir çocuğun gururu kırılmadan ,hatalar yapabileceğini kabul eden,çocuğun kendi çabalarına saygı duyulacağından emin olduğu,çocukluk onuruna saygı gösteren okuldur

Okulunuz çocukları sisteme uydurmaktan çok,sisterni onların gereksinimlerini karşılayacak şekle uyarlamayı amaçlarÇocuklarımız arasında değerli bulduğumuz her şey okulumuzda çalışan ya da okula yönelik etkinliklerde bulunan herkes içinde geçerlidir

Öğrencilerimiz 7 yaşından14 yaşına gelirken gelişim süreçlerinin hepsinde onlarla birlikte oluyoruzBu nedenle çalışanların iş yaşamlarını daha eğlenceli hale getirmek ya da kusur bulmak için eksiklikleri göstermek değil,başarıları gösterip alkışlamayı seçen bir anlayış benimsemiştir

MİSYONU
Misyonumuzun okulu yaratıcı ve organize bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek olduğunu düşünüyoruz Bu ortam özdenetime imkan vereceği gibi,okulun taşıdığı kapasiteden doğan sorunların kolektif oztirntinti sağlayacak ve her şeyden önce de esnekliğe imkan yaratacaktırilgili bütün kişiler karar rnekanizmasının parçası olacak,bu baglarnda tam ve aktif bir katlhrnda bulunabileceklerdirBuna göre okulumuzda yönetim kadrosunun yapısı aşağıda gösterilmşitir Yönetim kadrosunda bulunan herkesin belli bir görev tanımı ve yıllık hedefleri vardır

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun katıldığı Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi kapsamında Anadolu Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla Pansiyon bahçe duvarları çevre ve çizgi film kahramanları figürleriyle boyanarak güzelleştirildi

Gün Sazak YİBO Bu Benim Eserim Matematik ve Fen bilimleri Proje Çalışmasında Bursa Bölge Bilim Kurulu Tarafından Bursa Bölge Sergisine Eskişehir’den Davet Edilen 4 Proje arasına girme başarısını göstererek, 12 – 15 Nisan 2010 tarihleri arasında Bursa’da projelerini sergilediler Toplamda Matematik alanında 2 proje ödüllendirilirken öğrencilerimizin projesi sergide büyük ilgi gördü

Okulumuz pansiyon öğrencilerinin etüt saati dışında kalan boş zamanlarında kendi kurguladıkları çeşitli konulardaki müzik ve drama konularında diğer arkadaşlarına gösteri şeklinde sunmaktadır Bu sunumlarda değişik öğrencilerin oynaması öğrencilerimizin bu konudaki yeteneklerini ortaya koymaktadır

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık
Okulun Telefonu: 222 6312273
Okulun Faksı: 222 6313549
Okulun Adresi: Camikebir MahTürkmenbaşı CadNo:28 Mihalıççık-Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://wwwgunsazakyibomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: gunsazakyibo@gmailcom
Okulun Müdürü: Muharrem ÇETİNKAYA
Okulun Öğretmen Sayısı: 17
Okulun Öğrenci Sayısı: 268
Okulun Derslik Sayısı: 11
Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir'e 90 km olup her saat başı otobüsü vardırAyrıca 22 km uzakta Yunusemre beldesinde demiryolu ulaşımı mevcuttur İlçemiz coğrafi bakımdan Ankara-Eskişehir arasında kalmakta olup Ankara'ya 160 km nallıhan'a 62 km uzaklıktadır Okulumuz ilçe merkezinde Camikebir Mahallesi Selami Vardar CadNo :28 _Harmanlar Cami yanı_ dadır Okulumuz pansiyonu şehrin Nallıhan çıkışında yolun sağ tarafında yer almaktadır
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com