|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, doğubayazıt, doğubeyazıt, hüsnü, ilköğretim, mözyeğin, okulu |
![]() |
Doğubayazıt Hüsnü M.Özyeğin İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğubayazıt Hüsnü M.Özyeğin İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıDoğubayazıt Hüsnü M ![]() ![]() ![]() ![]() Doğubayazıt Hüsnü M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan,sürekli olarak gelişen ve yenilesen, bir orta öğretim kurumuna hazırlanan,maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili ,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yani sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır ![]() HÜSNÜ M ![]() a- Okulun Adı : Ağrı Hüsnü M ![]() b- Adresi : Büyük Ağrı mahallesi Dogubayazıt Ağrı c- Telefon No : 472 3121938 d- Amaçları : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olarak Türk Milli Eğitimi'nin amaçlarını gerçekleştirmek ![]() e- Seviyesi : 8 Yıllık İlköğretim Derecesi : A Tipi Öğretim Şekli : Gündüzlü - Normal f- Müdürü : Halil İbrahim BOZBOĞA g- Müdür Yardımcısı : Mehmet Sabri AKA h- Müdür Yardımcılığı : İdris BUDAK ı- Yabancı Dili : İngilizce Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: DOĞUBAYAZIT HÜSNÜ M ![]() E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|