|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, hürriyet, ilköğretim, mihalıçcık, okulu |
![]() |
Hürriyet İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hürriyet Ilkögretim Okulu Eskişehir İli Mihalıççık İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmektedir ![]() 13 Derslik 1 Ögretmenler odasi 1 Fen ve Teknoloji atelyesi 1 Müdür odasi 1 Müdür Yardimcisi odasi 1 Kütüphane 1 Bilgisayar sinifi 1 Kantin 1 Basketbol sahasi 1 Voleybol sahasi bulunmaktadır ![]() Hürriyet ilkögretim okulu Mihalıççık merkezde, Yamanlar Sokakta yer almaktadir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egitimde Toplam Kaliteyi Hedef Alan, Ögrenci merkezli egitime inanan, bütün ögrencilerimizin ögrenmelerini saglamak, bilgi ve becerilerini en iyi sekilde kullanmalarini saglayarak kendine güvenen,bir egitim anlayisi için variz ![]() Ilkelerimiz - Degerlerimiz; • Atatürk ilke ve devrimlerine bagliyiz ![]() • Okulumuzun görevinin egitim, arastirma-uygulama, projeler üretme ve topluma hizmet olduguna inaniriz ![]() • Özbenlikleri güçlü, çaliskan, saygili, dürüst, hosgörülü, liderlik özelliklerine sahip ögrenci yetistiririz ![]() • Ögrencilerimizin ve ögretmenlerimizin kendilerini gelistirmelerine yardimci olur, bu gelisimi sürekli kilmaya çalisiriz ![]() • Basarinin ancak takim çalismasiyla elde edilebilecegine, tesvik ve ödüllendirmeyle de artacagina inaniriz ![]() • Dürüst elestiri yapariz, hatalari kabul ederiz ve elestiriye açigiz ![]() • Bir problemin en iyi çözümünün o problemi yasayanlarca bulunabilecegine inaniriz ![]() • Sikayet etme yerine çözüm önerisi üretip uygulamaya çalisiriz ![]() • Okul-aile isbirligini ön kosul tutarak ve ögrenciyi merkez olarak egitim ve ögretimi saglariz ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 222 6312013 Okulun Faksı: 222 Okulun Adresi: YAMANLAR SOKAK NO:4 26900 MİHALIÇÇIK / ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: hurriyetim@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ersin LİMONCU Okulun Öğretmen Sayısı: 18 Okulun Öğrenci Sayısı: 305 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Ulaşım Bilgileri: ESKİŞEHİR otogardan saat başı minibüs ile veya Sazak ya da Yunus Emre tren istasyonlarından minibüs ile ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|