![]() |
Hikmet Madazlı Anaokulu Kayseri Kocasinan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hikmet Madazlı Anaokulu Kayseri KocasinanHikmet Madazlı Anaokulu Hakkında - Hikmet Madazlı Anaokulu Tanıtım - Hikmet Madazlı Anaokulu Resimleri - Hikmet Madazlı Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Hikmet Madazlı Anaokulu Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Okulumuz 14 Eylül 1998 tarihinde ilçemizin ilk resmi anaokulu olarak okul öncesi çağı çocuklarına eğitim vermek amacıyla açıldı ve aynı yıl eğitim ve öğretim hayatına başladı ![]() ![]() ![]() Okulumuz tek kat üzerinde; 1 bekleme salonu,4 derslik, 1 uyku odası, bir oyun salonu, yemekhane, mutfak ve idari bölümlerden oluşmaktadır ![]() ![]() Bahçemiz:Toplam 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçemiz içerisinde çocuk oyun parkı, kamelya, oyun bahçesi, tamamen çimle kaplı olan bahçemizde birçok ağaç, bitki ve çiçeklerin bulunduğu şirin görünümü ile çocuklarımıza güzel bir ortam sunulmuştur Sınıflar: tüm sınıflar yaş guruplarına göre ayrılmış geniş, ferah ve alerjik bünyeli çocuklarımızda düşünülerek zemin tamamen laminant parke ile döşenmiştir ![]() Okulumuzun temel prensibi kaliteli eğitim ve hizmet vermektir ![]() ![]() ![]() ![]() En önemli hedefimiz ise yarınlarda gurur duyabileceğimiz çocuklar yetiştirmektir ![]() 4-6 yaş dönemi içinde çocuğun zekası, duyguları, kişiliği ve sosyal ilişkileri bir bütünlük içinde gelişir ![]() ![]() Bugünün çocukları 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuklarımızı anne ve babalarla birlikte yetiştirdiğimiz hiç unutulmamalıdır ![]() ![]() Çocuklar hayatlarındaki en önemli dersleri kitaplardan değil, bakımını ve eğitimini üstlenen yetişkin bireylerden alır ![]() Okulda Eğitim: Okulumuzda tamgün eğitimi, sabahçı ve öğlenci gurupları ile Planlanan ve yapılan etkinlikler çocukların; bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gelişimlerini destekleyici niteliktedir ![]() ![]() ![]() Temizlik: Okulumuz da hijyen çok önemli bir konudur ![]() ![]() ![]() Mualla KARAMANGİL: 12 Ocak 1947 Kayseri doğumlu olan Mualla KARAMANGİL ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’ de Yüksek öğrenimini İstanbul’ da tamamlamıştır ![]() ![]() Hikmet Madazlı Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / KOCASİNAN ADRES : Yeni Mahalle 8 ![]() TELEFON : 0(352) 337 32 82 E-POSTA : hikmetmadazlianaokulu@hotmail ![]() BANKA : T ![]() ![]() HESAP NO : 32820305-5001 Okulun Ziraat Bankası İban No: TR270001001733328203055001 Hikmet Madazlı Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|