Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adnan, cihanbeyli, ilköğretim, konya, menderes, okulu

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu İletişim

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuzun 1927 yılından günümüze kadar eğitim/öğretime açık olduğu resmi kayıtlardan anlaşılmaktadır

Okulumuz ilk mezunlarını 1931-1932 öğretim yılında vermiştir

Daha sonra Okulumuz 1944 yılında MERKEZ İLKOKULU adı ile “İMECE” usulü yapılmış ve 1994 yılına kadar 50 yıl aralıksız bu binada eğitim-öğretime devam etmiştir

Şu anda eğitim-öğretimin devam ettiği binamız, 1990 yılında inşaatına başlanmış olup, 1994 yılında eğitim-öğretime geçmiş ve adı ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir

Okulun öğrenci kapasitesi 1996-1997 öğretim yılında 1000’e ulaşmış, 1997-1998 öğretim yılında ilçemizde Seniha Belgin İÖO ‘ nun açılması ile 320 kadar öğrenci nakil gönderilmiş ve eğitim-öğretim bir nebze olsun hafiflemiştir

2000 yılında ilçemizde Faik Türkmen İÖO ‘nun açılması ile 980’e ulaşan öğrenci mevcudunun 330 kadarının yeni açılan bu okula nakledilmesi eğitim-öğretimin rahatlamasını sağlamıştır

Öğrenci mevcudunun 750' ye ulaşması, derslik sistemine geçilmesi , ana sınıfı açılmasının mecburi tutulması nedeni ile, 2008-2009 öğretim yılında ikili eğitim sistemine geçmiştir

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atçeken MahAnkara-Konya CadNo:12 Cihanbeyli
Telefon Numarası: 3326734074
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com