|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adnan, cihanbeyli, ilköğretim, konya, menderes, okulu |
![]() |
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliAdnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adnan Menderes İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun 1927 yılından günümüze kadar eğitim/öğretime açık olduğu resmi kayıtlardan anlaşılmaktadır ![]() Okulumuz ilk mezunlarını 1931-1932 öğretim yılında vermiştir ![]() Daha sonra Okulumuz 1944 yılında MERKEZ İLKOKULU adı ile “İMECE” usulü yapılmış ve 1994 yılına kadar 50 yıl aralıksız bu binada eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() Şu anda eğitim-öğretimin devam ettiği binamız, 1990 yılında inşaatına başlanmış olup, 1994 yılında eğitim-öğretime geçmiş ve adı ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Okulun öğrenci kapasitesi 1996-1997 öğretim yılında 1000’e ulaşmış, 1997-1998 öğretim yılında ilçemizde Seniha Belgin İ ![]() ![]() ![]() 2000 yılında ilçemizde Faik Türkmen İ ![]() ![]() ![]() Öğrenci mevcudunun 750' ye ulaşması, derslik sistemine geçilmesi , ana sınıfı açılmasının mecburi tutulması nedeni ile, 2008-2009 öğretim yılında ikili eğitim sistemine geçmiştir ![]() Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atçeken Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3326734074 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|