Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, astsubay, kayseri, kocasinan, mahmut, piyade, üstçavuş, öner, şehit

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Kayseri Kocasinan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Kayseri Kocasinan

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Hakkında - Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Tanıtım - Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Resimleri - Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu İletişim

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :
Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Okulumuz 2005 yılı Eylül ayında Eğitim- öğretime açılmıştır Okulumuza 16052001 Tarihinde Kuzey Irakta icra edilen Sınır Ötesi Operasyon dönüşünde Özel Komutanlığa ait C235 Tipi Casa uçağının Malatya, Akçadağ ilçesi,Güzyurdu mevkiinde düşmesi sonucu 34 Kahraman Askerimizle birlikte şehit olan Kayseri, Pınarbaşı ilçesi Kızılören Köyü 10101975 doğumlu Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut ÖNER adı verilmiştir

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ŞEHİT PİYADE ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ MAHMUT ÖNER ANAOKULU
Adresi: Yavuzlar Mah Kocasinan KAYSERİ
Telefon Numarası: 3523377076
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: moneranaokulumebk12tr/
Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu Resimleri
biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com