|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, ilköğretim, konya, okulu, onbaşı, saliha |
![]() |
Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Konya ÇumraSaliha Onbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun arsası Çumra’ya bağlı İçeri Çumra kasabasından Mustafa Onbaşı isimli hayırsever tarafından bağışlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun yetersiz kalması nedeniyle okul koruma derneğinin ve Mahalle Muhtarının girişimleriyle okulumuz bahçesi içerisine 1998 yılında yapımına başlanan 14 derslikli yeni okul binamız 2000 yılı Nisan ayında tamamlanmıştır ![]() ![]() Okulumuz eski bina ve yeni bina olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilçemiz güneyin de bulunan Cumhuriyet Mahallesi İstiklal Caddesi üzerin de bulunan 5878 metrekare arazi üzerin de kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: SALİHA ONBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3324471518 Faks Numarası: E-mail Adresi: salihaonbasio@gmail ![]() Web Adresi: - http://salihaonbasi ![]() ![]() ![]() Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|