![]() |
Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri Talas |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri TalasNesrin Boysan Anaokulu Hakkında - Nesrin Boysan Anaokulu Tanıtım - Nesrin Boysan Anaokulu Resimleri - Nesrin Boysan Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Nesrin Boysan Anaokulu 15 ![]() ![]() Kayserinin Talas ilçesine inşa edilen ikinci bağımsız anaokuludur ![]() ![]() Kelebekler,Tavşanlar,Menekşele r,Bilim ve teknoloji(bilgisayar ve projeksiyon perdesinin olduğu sınıf)Gelincikler olmak üzere 5 derslikli,idare odası,memur odası,ayrı bölümde kız ve erkek lavabo ve tuvaletleri ve geniş bir mutfaktan ibaret olup,sınıflar lamine parke ile kaplı ortada geniş bir salon ve oyun alanı halı ile kaplıdır ![]() Mutfakta yiyeceklerin konulması için küçük bir kiler ayrıca temizlik malzemeleri içinde küçük bir oda bulunmaktadır ![]() Ayrıca çok amaçlı öğretmenler odası,veli görüşme odası olarakta kullanılan bir oda mevcuttur ![]() Okulun girişinde Atatürk ve şeref köşeleri bulunmakta çocukların ayakkabıları içinda vestiyerler yapılmıştır ![]() Okulun her türlü fiziki donanımı okul sahipleri tarafından karşılanmıştır ![]() Projeksiyon perdesinin olması da eğitim CD'lerinin ve eğitim içerikli çizgi film CD'lerinin izlenmesi açısından okulumuza renk katmaktadır ![]() Okulumuz geniş bir bahçe içerisinde olup güney cephede ve sürekli aydınlık ve güneş almaktadır ![]() Okul bahçesinin ağaçlandırılması 2006 yılı mart ayı itibariyle yapılmış olup 60 tane çam fidanı 20 tane gül ve çimlendirme çalışmaları yapılmıştır ![]() Daha da bahçe düzenlemesi yapıldıkça ağaçlandırma işlemi devam edecektir ![]() Nesrin Boysan Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / TALAS Adı: NESRİN BOYSAN ANAOKULU Adresi: YENİDOĞAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3524381112 Faks Numarası: 3524381112 E-mail Adresi: Web Adresi: Nesrin BOYSAN Kimdir(10AĞUSTOS 1952-27 ARALIK 2001) Diyarbakır'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() Özgür ruhu ve doğallığı karakteriydi ![]() ![]() Haksızlığa katlanamazdı ![]() ![]() EN ÇOK ÇOCUKLARI SEVDİ ![]() ![]() ![]() YEĞENLERİNDEN ZEYNEP'E YAZDIĞI SATIRLAR ÇOCUKLARA MESAJIDIR! Zeynebim,yaşamın boyunca sağlıklı,mutlu,neşeli,başarılı yıllar dilerim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nesrin Boysan Anaokulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|