Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, boysan, kayseri, nesrin, talas

Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri Talas

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri Talas

Nesrin Boysan Anaokulu Hakkında - Nesrin Boysan Anaokulu Tanıtım - Nesrin Boysan Anaokulu Resimleri - Nesrin Boysan Anaokulu İletişim

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :
Nesrin Boysan Anaokulu Kayseri Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nesrin Boysan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nesrin Boysan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nesrin Boysan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Nesrin Boysan Anaokulu 15092005 Tarihinde eğitim ve öğretime başlayan Eğitime %100 destek kapsamında İkbal Boysan tarafından yaptırılan 100 çocuk kapasiteli yıldız tip projeli bir okuldur
Kayserinin Talas ilçesine inşa edilen ikinci bağımsız anaokuludurBilge Kaan İlköğretimin bahçesindedir
Kelebekler,Tavşanlar,Menekşele r,Bilim ve teknoloji(bilgisayar ve projeksiyon perdesinin olduğu sınıf)Gelincikler olmak üzere 5 derslikli,idare odası,memur odası,ayrı bölümde kız ve erkek lavabo ve tuvaletleri ve geniş bir mutfaktan ibaret olup,sınıflar lamine parke ile kaplı ortada geniş bir salon ve oyun alanı halı ile kaplıdır
Mutfakta yiyeceklerin konulması için küçük bir kiler ayrıca temizlik malzemeleri içinde küçük bir oda bulunmaktadır
Ayrıca çok amaçlı öğretmenler odası,veli görüşme odası olarakta kullanılan bir oda mevcuttur
Okulun girişinde Atatürk ve şeref köşeleri bulunmakta çocukların ayakkabıları içinda vestiyerler yapılmıştır
Okulun her türlü fiziki donanımı okul sahipleri tarafından karşılanmıştır
Projeksiyon perdesinin olması da eğitim CD'lerinin ve eğitim içerikli çizgi film CD'lerinin izlenmesi açısından okulumuza renk katmaktadır
Okulumuz geniş bir bahçe içerisinde olup güney cephede ve sürekli aydınlık ve güneş almaktadır
Okul bahçesinin ağaçlandırılması 2006 yılı mart ayı itibariyle yapılmış olup 60 tane çam fidanı 20 tane gül ve çimlendirme çalışmaları yapılmıştır
Daha da bahçe düzenlemesi yapıldıkça ağaçlandırma işlemi devam edecektir
Nesrin Boysan Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NESRİN BOYSAN ANAOKULU
Adresi: YENİDOĞAN MAHKAYABAĞLAR CADNO:20
Telefon Numarası: 3524381112
Faks Numarası: 3524381112
E-mail Adresi:
Web Adresi:

Nesrin BOYSAN Kimdir(10AĞUSTOS 1952-27 ARALIK 2001)

Diyarbakır'da doğduÇocukluğu,genç kızlığı Ankara'da ve Talas'ta geçtiBilgisayar programcısıydı,mesleğini çok severdi Avustralya ve ingiltere'de uzun süre yaşadı
Özgür ruhu ve doğallığı karakteriydiİnsanlara karşı hep yardımcı ve şevkatliydi
Haksızlığa katlanamazdı Herzaman dürüstlüğü ve samimiyeti aradı,doğru bildiğini yaptı
EN ÇOK ÇOCUKLARI SEVDİ
YEĞENLERİNDEN ZEYNEP'E YAZDIĞI SATIRLAR ÇOCUKLARA MESAJIDIR!
Zeynebim,yaşamın boyunca sağlıklı,mutlu,neşeli,başarılı yıllar dilerim sanaAnnenin,babanın sevgisi,himayesi üstünden hiç eksik olmasınSenin damla damla büyümende büyük emek,sabır ve sevgi gösteren anneannene,onu tek mutlu edecek olan şeyi,sonsuz sevgini verİnsanları sev,hayatı,canlı olan herşeyi sev,hayat dolu,cıvıl cıvıl,yüreği sevgi ile dolu bir insan olgöreyim seni,zeytin tanesi kızım,yeni yılın kutlu olsun sen şimdi anlamını anlayamasanda,zeynebim
Nesrin Boysan Anaokulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com