Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, okulu, sarıcakaya

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıcakaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıcakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıcakaya İlköğretim Okulu İletişim

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Sarıcakaya İlköğretim okulu'nun 08/Temmuz /2001 yılında resmi açılışı yapılmıştır2001-2002 Eğitim öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır

Okulumuzda şuanda 7 yerleşim birimi ve 6 hattan 150 öğrenci taşımalı olarak eğitim almaktadırAyrıca ilçemiz Sarıkaya Mahallesinden de 44 öğrenci gelmektedir

FİZİKİ DURUMU:Okulumuz İlçenin Sarıkaya Mahallesinde Kurulmuştur10 dersliği ,2 idari odası,1 Bilgisayar Teknoloji sınıfı,1 fen laboratuarı ve kütüphanesi mevcutturOkulumuzun yerleşim alanı 5516 m2 dirBina 3 katlı ve kaloriferlidirOkul bahçemizde voleybol ,basketbol ve futbol sahası vardırTarım uygulama bahçemizde Zeytin,bağ ve çam ağaçları dikilmiştirFiziki olarak okulumuzun bir eksiği bulunmamaktadır
PERSONEL VE ÖĞRENCİ DURUMU:Okulumuz da 2010 yılı itibari ile 1 müdür 1 müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni 9 branş öğretmeni ,1 bilişim teknolojileri formatör öğretmeni ve 1 hizmetli personeli vardır

Okulumuz halen,10 şubede 216 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir

Okulumuza İğdir, Mayıslar, Dağküplü, Laçin, Düzköy,Beyköy Örencik Mahallesi, Beyyayla köylerinden öğrenciler taşımalı olarak gelmektedir

MİSYONUMUZ

Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplum ile barışık, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir

VİZYONUMUZ
Geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu; mensubu olmakla övündüğü, veli memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren ve gerçekleştiren, elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi haline gelen bir kurum olmak

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya İlköğretim Okulu
Okulun Telefonu: 2226612047
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: SARİKAYA MAH SEZGİN SOK NO12
Okulun Web Adresi: saricakayamebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 870786@mebk12tr
Okulun Müdürü: MEHMET KARA
Okulun Öğretmen Sayısı: 18
Okulun Öğrenci Sayısı: 213
Okulun Derslik Sayısı: 10
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz SARICAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU ilçemizin Eskişehir yönündeki girişinde bulunan ilk sokak olan Sezgin sokağa dönülerek yaklaşık 50 metre yol alındığında sağ tarafta yer alır
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok

Sarıcakaya İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com