|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, okulu, sarıcakaya |
![]() |
Sarıcakaya İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıcakaya İlköğretim Okulu Sarıcakaya EskişehirSarıcakaya İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıcakaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıcakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıcakaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarıcakaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sarıcakaya İlköğretim okulu'nun 08/Temmuz /2001 yılında resmi açılışı yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda şuanda 7 yerleşim birimi ve 6 hattan 150 öğrenci taşımalı olarak eğitim almaktadır ![]() ![]() FİZİKİ DURUMU:Okulumuz İlçenin Sarıkaya Mahallesinde Kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PERSONEL VE ÖĞRENCİ DURUMU:Okulumuz da 2010 yılı itibari ile 1 müdür 1 müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni 9 branş öğretmeni ,1 bilişim teknolojileri formatör öğretmeni ve 1 hizmetli personeli vardır ![]() Okulumuz halen,10 şubede 216 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuza İğdir, Mayıslar, Dağküplü, Laçin, Düzköy,Beyköy Örencik Mahallesi, Beyyayla köylerinden öğrenciler taşımalı olarak gelmektedir ![]() MİSYONUMUZ Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplum ile barışık, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ Geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu; mensubu olmakla övündüğü, veli memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren ve gerçekleştiren, elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi haline gelen bir kurum olmak ![]() Sarıcakaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya İlköğretim Okulu Okulun Telefonu: 2226612047 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SARİKAYA MAH ![]() Okulun Web Adresi: saricakaya ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 870786@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: MEHMET KARA Okulun Öğretmen Sayısı: 18 Okulun Öğrenci Sayısı: 213 Okulun Derslik Sayısı: 10 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz SARICAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU ilçemizin Eskişehir yönündeki girişinde bulunan ilk sokak olan Sezgin sokağa dönülerek yaklaşık 50 metre yol alındığında sağ tarafta yer alır ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sarıcakaya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|