Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cihanbeyli, gölyazı, hürriyet, ilköğretim, konya, okulu

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim

Golyazı Merkez İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Golyazı Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Golyazı Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Golyazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Golyazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Tarihi:

1978 yılında yapımına başlanmış olup 1978 yılında resmen eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuzun iki binası bulunmaktadır İkinci bina eğitim-öğretime 2002 yılında başlamıştır Ana binada 5 derslik, bir öğretmenler odası,1 arşiv ve bir yemekhane bulunmaktadır Ek binada on derslik, bir anasınıfı, Bir müdür yardımcısı odası, bir müdür odası, bir kütüphane ve bir hizmetli odası bulunmaktadır

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GOLYAZI MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gölyazi Kasabasi Cihanbeyli Konya
Telefon Numarası: 3326963007
Faks Numarası: 3326963007
E-mail Adresi: 709285@mebk12tr
Web Adresi: -

Gölyazı Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com