|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekrem, eskişehir, ilköğretim, okulu, saygı, seyitgazi, şehit |
![]() |
Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirŞehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226844128 Okulun Faksı: 2226844128 Okulun Adresi: Kümbet Köyü Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: seyitgaziekremsaygiioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Uğur Mete KURTOĞLU Okulun Öğretmen Sayısı: 10 Okulun Öğrenci Sayısı: 113 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|