![]() |
Abla Bu Milletvekili Rahatlamak İstiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Abla Bu Milletvekili Rahatlamak İstiyorAbla bu milletvekili rahatlamak istiyor 30 Mart 2007 Organize Şube Müdürlüğü'nün, mahkeme kararıyla dinlediği Sauna sahibi Zeliha Tüfekçi masaj için gelen ancak rahatlamak istediklerini belirten milletvekilleri için neler söylüyor ![]() ![]() Sauna çetesi davasında mahkeme kararıyla dinlenen telefon kayıtlarında Sauna sahibi Zeliha Tüfekçi'nin "gelen milletvekilleri rahatlamak istiyor" dediği ortaya çıktı ![]() Ankara 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİLLETVEKİLLERİ TANIDIK MI? Zeliha Tüfekçi ile yanında çalaşın masör kız arasında geçen görüşme ![]() X kadın: Şu milletvekilleri vardı ya onlar tanıdık değilmi Zeliha: Hayır canım hayır X kadın: Tanıdık değil, değilmi Zeliha: Yok hayır onlar AKP milletvekili onlar için bir şey yapılmayacak onlara, masajları yapılacak çıkılacak ![]() ![]() X kadın: Bir şey yapılmasın diyorsun Zeliha: Evet kesinlikle bir şey yapılmayacak tamammı X kadın: Oldu hadi görüşürüz MİLLETVEKİLİ RAHATLAMAK İSTİYOR Aynı görüşmeden yarım saat sonra yapılan görüşmenin devamı: X kadın: Zeliha abla, canım bu milletvekili var yaa, rahatlamak istediğini söylüyor Zeliha: Si ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X kadın: Heee Zeliha: Milletvekiliyse vekilliğini bilsin, hayret bişey, AKP'den adam geliyor bilmem ne için masajını olsun, si ![]() ![]() ![]() X kadın: Tamam oldu Bu telefon görüşmesini soran polislere Zelihe Tüfekçi, "AKP'den olduğunu söylediğim milletvekillerinin isimlerini vermek istemiyorum" yanıtını veriyor ![]() YEDİ AYLIK BEBEK ALDIRILIYOR Zeliha Tüfekçi, Yağmur isimli masör kızla konuşuyor: Yağmur: Kardeşimi nişanladık ancak eski kız arkadaşı hamile çıktı, onun çocuğunu aldırmaya gittim 7 aylık diyor almıyorlar ![]() ![]() ![]() Zeliha: Kim Yağmur: Bir doktor Zeliha: Lan saçmala lan, 7 aylık çocuk alınırmı manyak karı Yağmur: Ama annem babam duysa kardeşimi öldürür napayım, doktora şimdi 500 verdim 500 de bankadan çekip toplam 1 ![]() ![]() Zeliyah: Sen napıyorsun manyak karı, kız ölürse ne olacak Yağmur: Doktor öyle bir ihtimal olmaz diyor, normol bir doğum sancısı çekecek diyor ![]() Zeliha: Yapma ya çocuk doğarsa götürürsünüz çocuk esirgeme kurumuna falan bırakırsınız, yada birine verin ne bileyim ben ya kadın ölürse Yağmur: Doktor normal doğum yapacak dedi Zeliha: Böyle saçma sapan şey oyurmu yaa Yağmur: Korkuyorum valla bende, kız bakacak durumum yok diyor, hadi o dert değilde hadi kız canlı çıktı çocukta canlı çıktı, ben canlı çocuğu nasıl öldüreceğim, kafam karıştı ![]() ![]() ![]() Zeliha: Madem öyle niye hamile bırakmış kardeşin de Yağmur: Şimdi serum takacaklar 2-3 gün serumda bekleyecekmiş üçüncü günün sonunda doğum gerçekleşecekmiş, kıza doktorun sekreteri refakatçi olarak bakacıkmış ![]() Zeliha: Yapma lan, günah-günah, ne zaman gelcen müşteri var ![]() Yağmur: Parasını verdim valla, kızda baştan söylemiyor 7 ay sonra söylüyor katil olacağım valla ![]() ![]() ![]() BASKINI HABER ALIYOR X kadın: Odalardaki o alarm filan cihazlar vardıya onları kaldır Zeliha: Niye, naparlar X kadın: Onları kaldır akşama acayip baskın var Zeliş, akşam kople seni kontrole geleceklermiş Zeliha: Kimi X kadın: Seni seni anlamıyor musun seni Zeliha: Bugün akşam mı? X kadın: Evet Zeliha: Kim dedi X kadın: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeliha: Bugün akşammı? X kadın: Hee hee, kızlar kapalı giyenecek odalardan o cihazları kaldıracakmışssın, müsait olduğunda farklı telefondan onu arayacakmışssın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Eline sağlık asyaland yine müthişsin teşekkürler ![]() bu arada daha sık gir foruma:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Neler oluyor hayatta ! ![]() ![]() ![]() Eline sağlık asyaland, seni tekrar aramızda görmek gerçekten güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
asyaland
|
![]() tesekkürler arkadaslar bende cok özledimm emin olun ;) fırsat olmadı forma girmeye bu aralar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
puslu
|
![]() ama bizede vakit ayırmalısın :( az daha imzama yazacaktım (((asyaland))) nerdesin? diye:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Şaka bir yna böyle güzel bir Kandil gecesi dönmüş olman, ayrı bi güzel oldu ![]() Tekrardan hoşgeldin aramıza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|