|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydınlı, eskişehir, ilköğretim, okulu, sivrihisar |
![]() |
Aydınlı İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydınlı İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirAydınlı İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınlı İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınlı İlköğretim Okuluu İletişim ![]() Aydınlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aydınlı İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Aydınlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227162003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Aydınlı Köyü Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://sivrihisaraydinli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Belgin TÜRKYILMAZ Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 29 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgiler: Okulumuz Sivrihisar Çeltik Yolu üzerindeki Aydınlı Köyündedir ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Aydınlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|