Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, beyşehir, celeboğlu, ilköğretim, konya, okulu, rıza

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu İletişim

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Tarihi:

Dr Ali Rıza Celeboğlu Beyşehir müftü mahallesi Selçuklu caddesinde bulunan arsasını okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığına bağış yapmış Arsa üzerine yapılmakta olan okul inşaat halindeyken, Konya Valisi Kemal KATITAŞ`ın vefatı üzerine Celeboğlu arsası üzerindeki yapılmakta olan okula Valisi Kemal KATITAŞ ismi verilmiştir
Daha sonra 1991 yılında Müftü mahallesi Baloğlu sokağında bulunan Mustafa UYAR ìn arsasından 3000 m2 istimlak edilerek bu arsa üzerine inşa edilen okula Ali Rıza Celeboğlu`nun ismi verilmiştir
Okul 3000 m2 arsa üzerine inşa edilmiş 10 derslik sınıf 1 Anasınıfı 1 adet BT(Bilgisayar Teknoloji) sınıfı, 1 adet Fen bilgisi Laboratuarı,1 adet görsel sınıf, 1adet idareci odası, 1 memur odası ve 1 öğretmen odasından oluşmaktadır

2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuz ikili öğretime geçerek, iki ayrı binada devam edilen eğitim öğretime son verilmiş ve tüm öğrenciler tek bir bina içeriseinde toplanmıştır

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Eğitime açılış yılı 1992
Yerleşim Yeri Şehir Merkezi
Derslik sayısı 18
Öğretim şekli İkili Öğretim
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİ RIZA CELEBOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ALİ RIZA CELEBOĞLU İLKOĞRETİM OKULU BEYŞEHİR/KONYA
Telefon Numarası: 3325123835
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com