|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, beyşehir, celeboğlu, ilköğretim, konya, okulu, rıza |
![]() |
Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Konya BeyşehirAli Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Tarihi: Dr ![]() ![]() ![]() Daha sonra 1991 yılında Müftü mahallesi Baloğlu sokağında bulunan Mustafa UYAR ìn arsasından 3000 m2 istimlak edilerek bu arsa üzerine inşa edilen okula Ali Rıza Celeboğlu`nun ismi verilmiştir ![]() Okul 3000 m2 arsa üzerine inşa edilmiş 10 derslik sınıf 1 Anasınıfı 1 adet BT(Bilgisayar Teknoloji) sınıfı, 1 adet Fen bilgisi Laboratuarı,1 adet görsel sınıf, 1adet idareci odası, 1 memur odası ve 1 öğretmen odasından oluşmaktadır ![]() 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuz ikili öğretime geçerek, iki ayrı binada devam edilen eğitim öğretime son verilmiş ve tüm öğrenciler tek bir bina içeriseinde toplanmıştır ![]() Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Eğitime açılış yılı 1992 Yerleşim Yeri Şehir Merkezi Derslik sayısı 18 Öğretim şekli İkili Öğretim Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: ALİ RIZA CELEBOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALİ RIZA CELEBOĞLU İLKOĞRETİM OKULU BEYŞEHİR/KONYA Telefon Numarası: 3325123835 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|