|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
albaşgil, derebucak, hüseyin, ilköğretim, konya, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Konya Derebucak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Konya DerebucakŞehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Konya Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1993-1994 eğitim öğretim yılından Derebucak Merkez İlkokulu ve Şekerbank İlkokulunun birleşerek yeni bir isim adı altında Derebucak Şehit Hüseyin ALBAŞGİL İlköğretim Okulu olarak, bu binada eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DEREBUCAK Adı: ŞEHİT HÜSEYİN ALBAŞGİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sarayönü Mahallesi Cengiz Topel Cd ![]() Telefon Numarası: 3325371494 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|