Nene Hatun Anaokulu Akşehir Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nene Hatun Anaokulu Akşehir KonyaAkşehir Nene Hatun Anaokulu Hakkında - Nene Hatun Anaokulu Tanıtım - Nene Hatun Anaokulu Resimleri - Nene Hatun Anaokulu İletişim OKULUN TARİHÇESİ 2003 yılında yapımına başlanmış olup , 23/09/2004 tarihinde resmen eğitim - öğretime açılmıştırOkulumuz , devletimizin özgün bir örneğidir Akşehir kaymakamı sayın Yaşar Dursun YILMAZ‘ın okul öncesine verdiği büyük önemle başlatılan destekle şu anki kaymakamımız Kenan ÇİFTÇİ 'nin desteği ve ilçe milli eğitim müdürü sayın Salih SALTIKOĞLU ve sosyal yardımlaşma vakfının katkılarıyla varlığını sürdüren bir okuldur Bu adı Okulumuz Kurtuluş Savaşında, adını düşman askerlerini bozguna uğratarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilgisini çeken ve görüşen Türk Kadınına örnek olmuş Erzurumlu Nene Hatunun Adını Konya Valisi Sayın Ahmet KAYHAN’ın uygun görüşüyle almıştır Nene Hatun 1857 Erzurumda doğdu 98 yıl Erzurum’da yaşadıktan sonra yine Erzurum’da vefat etti Ölümünden üç ay önce Türk Kadınlar Birliği tarafından yılın annesi seçildi MİSYONUMUZ Biz Nene Hatun Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak, yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz İnanıyoruzki Öğrenci merkezli ve öğrencilerin doğasına uygun bu eğitim hedeflerimizle velilerimizi de kazanarak geleceğin aydın, medeniyete kazandırılmış bireylerine kavuşabiliriz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: AKŞEHİR NENE HATUN ANAOKULU Adresi: KOZAĞAÇ MAHOKUMUŞ SOKAK Telefon Numarası: 3328139891 Faks Numarası: Bilgi yok Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/42/03/963521/ Okulumuzun Resimleri biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|